08-207300 (må-fre 09-13)

Fri frakt från 999 kr

Snabba leveranser

Kundservice i toppklass

KAMADOGRILLAR

Kamadogrillen tar din grillning till en högre nivå. Tillverkade i ett keramiskt, stenliknande material, vilket ger grillen en optimal isolering och effektivitet. Förmågan att kunna hålla både mycket höga och mycket låga temperaturer gör dessa rökar/grillar perfekta att grilla och röka i. Eller göra långkok, grädda pizzor och baka bröd.
För idén bakom Kamadogrillen, måste vi gå tillbaka århundraden i tiden. För drygt 3 000 år sedan lagade man i Ostasien mat på vedeldade lerugnar.
Dessa föregångare till de moderna Kamadogrillarna upptäcktes, omfamnades och togs med av japanerna, som kärleksfullt kallade de runda lerugnarna ”kamado” (ugn eller härd).

Denna typen av grill kan användas till mycket då den har tillbehör som gör det enkelt att grilla indirekt men även direkt för att få den goda grillsmaken. Det går att göra allt från saftiga köttbitar till smakrika brödlimpor. Ett av de mest populära varumärkena inom Kamadogrillning är Big Green Egg men det finns även andra riktigt vassa varianter. 
Med dess äggliknande form cirkulerar varmluften runt ingrediensen eller rätten när du har locket stängt. Nästan som en varmluftsugn.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Färg

Varumärke

Rensa filter
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen