08-207300 (må-fre 09-13)

Fri frakt från 999 kr

Snabba leveranser

Kundservice i toppklass

STOLAR OCH FÅTÖLJER

Här har vi samlat stolar och soffor i olika material och former från A2 Living, Guteform, Pottery Pots, Green Garden Home, Xirbi, Skargaarden, Smart & Green, Massproductions och MrFredrik.
Valet av stol eller soffa för en uteplats, terrass eller balkong är ett viktigt val som kräver eftertanke. Stolen ska inte bara vara vacker och passa in i inredningen, den ska också vara skön att sitta i. Vi på Balkongshoppen vet hur viktigt detta valet är och därför har vi ett brett sortiment av olika typer av stolar och soffor som du kan ha på din balkong, din terrass eller annan uteplats.
Våra snygga utestolar finns i en mångfald av utseenden och material. Vi kan till exempel erbjuda stilrena stolar i konstrotting, klassiska stolar i teak samt varianter i smide som för tankarna till kontinenten. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig med att hitta rätt. Kontakta oss idag via telefon eller mail så ska vi hjälpa dig med dina nya utestolar! Din uteplats kommer att tacka dig.
UTESTOLAR FÖR ALLA SMAKER
Alla har vi olika smak och tycke när det gäller möbler, och utestolar är inget undantag. Just på grund av detta har vi ett så pass stort och heltäckande sortiment att alla ska kunna hitta utestolar som de tycker om hos oss. Vi har flertalet olika varianter från kända märken så som A2 Living, FIAM, Guteform och många, många fler. Se till att ni kan utnyttja er härliga uteplats eller balkong på bästa sätt med härliga stolar att sitta i. Kombinera gärna med en härlig, mjuk dyna och komforten blir total.
Om ni har några frågor angående våra produkter eller något annat är ni välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er. Vi erbjuder gratis frakt på beställningar från 999 kronor och tack vare våra snabba leveranser behöver du inte vänta för länge på dina nya utemöbler!

Läs mer
Filtrera
Sortera

Färg

Material

Varumärke

Rum

Rensa filter
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen