08-207300 (må-fre 09-13)

Fri frakt från 999 kr

Snabba leveranser

Kundservice i toppklass

OSCAR BORGSTRÖM

Oscar Borgström tillverkar snygga väskor och accessoarer som håller absolut högsta kvalitet. Du hittar väskor i vaxad canvas, oljevaxad canvas och återvunnen canvas med kraftigt seldonläder. 
Oscar Borgströms historia börjar 1997 i ett lager med nött och lagad canvas. För det var där, i händerna och huvudet på designern och oceanseglaren Oscar Borgström som inspirationen från det slitna och återvunna materialet formades till idén om en tålig väska som skulle fungera lika bra oberoende av vart, eller hur man reser.


Tillsammans med kraftigt seldonsläder och robusta beslag skapade han den väska han själv ville ha. Hållbar, fylld med karaktär och gjord för att åldras med skönhet.
Sedan dess har det blivit fler funktionella föremål framtagna med ambitionen att undvika onödigt slitage på jordens resurser. Alla hantverksmässigt tillverkade och designade för att göra vardagen lite enklare och lite vackrare oavsett om du är hemma, på resa eller på ditt livs äventyr. Föremål som tål att nötas av ett aktivt liv.

Läs mer
Filtrera
Sortera

Färg

Material

Varumärke

Rensa filter
Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen